Hoidamme kodin sähkötyöt osaavasti Espoossa ja Helsingin Lauttasaaressa

Ota yhteyttä

Sähköasennus P.C. Ekström Ky hoitaa kodin sähkötyöt osaavasti Espoossa. Sähköasennuksia teemme Espoon lisäksi myös Helsingin Lauttasaaressa.

 

Ota yhteyttä ja kerro, tarvitsetko yksittäisiä sähkötöitä vai laajempaa sähköremonttia. Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Palvelemme sinua aina mahdollisimman nopeasti, sillä sähkötyöt on tärkeää saada nopeasti kuntoon.

 

Palvelemme myös ruotsin kielellä.

Vi betjänar även på svenska.

Tarkistuta kotisi sähköasennusten kunto ammattilaisella

Tiedätkö, missä kunnossa kotisi sähköasennukset ovat? Etenkin vanhojen talojen sähköistykset tuottavat usein päänvaivaa esimerkiksi muuttojen yhteydessä. Mitä vanhempi kodin sähköistys on, sitä suuremmalla todennäköisyydellä se on turvallisuusriski. Usein vanhemmat sähköistykset eivät sisällä turvalaitteita ja ovat kovin ylikuormitettuja nykyaikaisen talotekniikan alla.

 

Tulemme mielellämme tarkistamaan tilanteen ja laittamaan kotisi sähköasennukset kuntoon. Meiltä saat laadukkaat palvelut aina kilpailukykyiseen hintaan. Teemme tarvittavat sähkötyöt sekä laajemmat sähköremontit ja -saneeraukset joustavasti.

Etsimme aina kustannustehokkaita ja kestäviä ratkaisuja. Tästä syystä perehdymme työmme kohteeseen kokonaisvaltaisesti ja teemme tarkat suunnitelmat tarvittavista sähkötöistä ja niiden sujuvasta toteuttamisesta. Hyvin suunnitellut sähkötyöt takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Soita ja pyydä tarjous!

Työskentelemme korkealaatuisia työvälineitä käyttäen

Työmenetelmäkuvake

Oikeaoppiset työmenetelmät

Meillä on hallussamme oikeaoppiset työmenetelmät, joten voit luottaa onnistuneeseen työskentelyymme myös haasteellisten sähkösaneerausten toteuttamisessa.

Laatukuvake

Korkealaatuiset työvälineet

Korkealaatuiset ja hyvin huolletut työvälineet ovat ensiarvoisen tärkeitä kaikissa sähkötöissä.

Turvallisuuskuvake

Turvallisuudesta huolehtiminen

Teemme kaikki sähkötyöt, -asennukset ja -remontit turvallisuusmääräyksiä tarkoin noudattaen.

Tarkkuuskuvake

Tarkkuus

Kaikki sähkötyöt vaativat äärimmäistä tarkkuutta. Me olemme tarkan työn tekijöitä, joiden ote ei koskaan herpaannu.

Sähköasennus P.C. Ekström Ky hoitaa niin pienet kuin isotkin sähkötyöt tarpeidesi mukaan.