Sähköasennukset luotettavasti ja asiantuntevasti Espoossa ja Helsingin Lauttasaaressa

Ota yhteyttä

Sähköasennus P.C. Ekström Ky tekee sähköasennukset asiantuntevuudella ja vuosikymmenten työkokemuksella Espoossa sekä Helsingin Lauttasaaressa. Toteutamme sähkötyöt tunnettujen valmistajien korkealaatuisilla tuotteilla ja tarvikkeilla, jotta toteutuksesta tulee varmasti turvallinen ja kestävä. Kun sähkötyöt on toteuttanut sähköalan kokenut ammattilainen, on kiinteistön sähköturvallisuus varmasti kohdillaan.

 

Ota yhteyttä ja tilaa sähköasennus meiltä! Tarjoamme laadukkaat palvelumme edulliseen hintaan.

 

Palvelemme myös ruotsin kielellä.

Vi betjänar även på svenska.

Sähkölämmitysasennukset – lattialämmitys ja sähkölämmittimet kuntoon

Toteutamme sähkölämmitysratkaisut uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin.

 

Sähkölämmitys on mukava, joustava, turvallinen, luotettava ja kustannustehokaskin ratkaisu kiinteistön lämmittämiseen. Sähkölämmityksen huollon vähyys tekee siitä vaivattoman keinon lämmittää. Tämän lisäksi monipuoliset säätömahdollisuudet tekevät siitä energiatehokkaan ja miellyttävän lämmitysmuodon. Saneerausten yhteydessä uusittu lattialämmitys ja sähkölämmittimet luovat kiinteistöön lämpöä ja parhaimmillaan myös laskevat lämmityskustannuksia tuntuvasti.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää sähkölämmitysratkaisuista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Jaamme mielellämme tietotaitomme ja suunnittelemme kanssasi sinua parhaiten palvelevan lämmitysratkaisun.

Yhteystiedot

Taitavasti toteutetut valaistusasennukset lisäävät viihtyvyyttä

Hyvään ja toimivaan valaistukseen kannattaa panostaa. Meiltä saat näyttävät valaistusasennukset sekä sisätiloihin että pihamaille. Taitavalla valaistuksella saadaan lisää tilan tuntua tilaan kuin tilaan. Valaistuksella voidaan luoda tunnelmaa ja korostaa kauniita yksityiskohtia sekä rakennuksissa että piha-alueilla.

 

Tyylikäs valaistus lisää merkittävästi asumisviihtyvyyttä. Valaistus on myös turvallisuustekijä esimerkiksi kaupunkien keskustoissa sijaitsevien kerrostalojen piha-alueilla. Valaistulla pihalla on miellyttävä liikkua pimeinäkin aikoina.

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaista valaistusasennusta tarvitset. Toteutamme haluamasi valaistusratkaisut joustavasti, toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Yhteystiedot

Sähköasennus P.C. Ekström Ky on sähköasennusten asiantuntija. Palvelemme sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä Espoossa ja Helsingin Lauttasaaressa.