Sähköasennukset

Sähköasennukset luotettavuudella ja ammattitaidolla

Kodin sähkötyöt toteutamme tunnettujen valmistajien tuotteilla ja tarvikkeilla, jotta toteutuksesta tulee varmasti turvallinen ja kestävä. Kun sähkötyöt on toteuttanut sähköalan ammattilainen, on kodin sähköturvallisuus kohdillaan, eikä niiden perään tarvitse jatkossa kysellä. Tilaa kodin sähköasennukset meiltä edullisesti!

Sähkölämmitysasennukset – lattialämmitys ja sähkölämmittimet kuntoon

Toteutamme sähkölämmitysratkaisut uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin. Sähkölämmitys on mukava, joustava, turvallinen, luotettava ja kustannustehokaskin ratkaisu kodin lämmittämiseen. Sähkölämmityksen huollon vähyys tekee siitä vaivattoman keinon lämmittää kotia. Monipuoliset säätömahdollisuudet tekevät ratkaisusta energiatehokkaan ja miellyttävän lämmitysmuodon. Saneerausten yhteydessä uusitut lattialämmitys ja sähkölämmittimet luovat kotiin lämpöä ja parhaimmillaan laskevat lämmityskustannuksia tuntuvasti.

Valaistusasennukset

Hyvä valaistus on tärkeää. Meiltä saat näyttävät valaistusasennukset kotiin ja pihamaille. Hyvä valaistus on käyttäjilleen miellyttävä ja on kohdistettu siten, että tilaa ja ympäristöä voidaan hyödyntää hyvin. Hyvä valaistus tekee työskentelystä ja asumisesta miellyttävää.