Kodin sähkötyöt – Espoo, Helsinki

Sähköasennus P.C. Ekström Ky toteuttaa monipuoliset sähkötyöt vuosien tuomalla varmuudella! Olipa kyse valaistusasennuksista, liitäntä-asetuksista, sähkökorjauksesta tai -huollosta, tilaa meiltä asiansa osaava sähköasentaja paikalle! Sähkötyöt vaativat tekijältään tietoutta ja taitoa. Omin päin sähköasennuksia ei pidä missään nimessä tehdä: väärä viritys voi olla vakava turvallisuusriski, eikä kodin vakuutuskaan välttämättä enää päde tällaisiin viritelmiin. Sähköasennus P.C. Ekström Ky on mm. Espoon ja Helsingin alueen luotettava sähköliike.

Sähkösuunnittelu

Viihtyisä ja toimiva kokonaisuus syntyy huolellisesti tehdystä sähkösuunnittelusta. Kun pohjaratkaisu on hyvä, voidaan sähkölaitteet valaistuksineen toteuttaa tarkoituksenmukaisella tavalla. Huomioimme sähkösuunnittelussa myös nykyaikaisen talotekniikan vaatimukset. Uusi koti on nykyään varsin älykäs, sillä se hyödyntää monipuolisesti erilaisia sovelluksia ja järjestelmiä. Onnistunut sähkösuunnittelu ottaa huomioon nykyaikaisen kodin vaatimukset.

Sähköasennukset

Kodin sähkötyöt toteutamme tunnettujen valmistajien tuotteilla ja tarvikkeilla, jotta toteutuksesta tulee varmasti turvallinen ja kestävä. Kun sähkötyöt on toteuttanut sähköalan ammattilainen, on kodin sähköturvallisuus kohdillaan, eikä niiden perään tarvitse jatkossa kysellä. Tilaa kodin sähköasennukset meiltä edullisesti!

Sähköurakoinnit rakennusliikkeille

Toteutamme sähköurakoinnit muun muassa rakennusliikkeiden rakennus- ja saneerauskohteissa.

Sähkösaneeraukset kotiin

Tiedätkö missä kunnossa kotisi sähköasennukset ovat? Etenkin vanhojen talojen sähköistykset tuottavat päänvaivaa esimerkiksi muuttojen yhteydessä. Mitä vanhempi kodin sähköistys on, sitä suuremmalla todennäköisyydellä ne ovat turvallisuusriski. Usein vanhemmat sähköistykset eivät sisällä turvalaitteita ja ovat kovin ylikuormitettuja nykyaikaisen talotekniikan alla.

Sähkölämmitysasennukset – lattialämmitys ja sähkölämmittimet kuntoon

Toteutamme sähkölämmitysratkaisut uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin. Sähkölämmitys on mukava, joustava, turvallinen, luotettava ja kustannustehokaskin ratkaisu kodin lämmittämiseen. Sähkölämmityksen huollon vähyys tekee siitä vaivattoman keinon lämmittää kotia. Monipuoliset säätömahdollisuudet tekevät ratkaisusta energiatehokkaan ja miellyttävän lämmitysmuodon. Saneerausten yhteydessä uusitut lattialämmitys ja sähkölämmittimet luovat kotiin lämpöä ja parhaimmillaan laskevat lämmityskustannuksia tuntuvasti.

Valaistusasennukset

Hyvä valaistus on tärkeää. Meiltä saat näyttävät valaistusasennukset kotiin ja pihamaille. Hyvä valaistus on käyttäjilleen miellyttävä ja on kohdistettu siten, että tilaa ja ympäristöä voidaan hyödyntää hyvin. Hyvä valaistus tekee työskentelystä ja asumisesta miellyttävää.

Kodin sähkötöistä kotitalousvähennystä!

Muistathan, että kodin tai vapaa-ajan asunnon sähkösaneerauksesta on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Pyydä tarjous kohteestasi!

Sähköasennus P.C. Ekström Ky toteuttaa sähkötyöt Espoon ja Helsingin alueella sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Kerro lisää kohteestasi, kartoitamme tilanteen ja annamme tarvittavaa lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme kohteesi, missä ajassa ja millaisin kustannuksin. Ota yhteyttä!